Qui som?

Aquestes som nosaltres en una fira organitzada per l'assossiació "Cosim" d'Arenys de Mar.

Mercè i Cristina

 

Som la Mercè i la Cristina. Des de sempre ens han agradat les labors i les manualitats, així que fa tres anys vam decidir començar aquest projecte amb molta il·lusió i moltes ganes.

 

La Cristina ´és l'encarregada dels cursos de mitja i ganxet, i és amb qui haureu de parlar sempre que tingueu un dubte a l'hora de teixir.

 

La Mercè, en canvi, s'encarrega de la costura creativa i dels cursos de cosir a màquina, i és qui us atendrà gairebé sempre que vingueu a la botiga.

 

Esperem que us trobeu a gust amb nosaltres i pugueu dur a terme amb èxit tots els vostres projectes!


Comerç de proximitat

Som un comerç petit, però això no vol dir que us oferim menys! Tenim molta varietat de productes, i l'acompanyem d'un tracte proper i personalitzat.  

Productes de proximitat

Intentem oferir-vos el màxim de productes possible fabricats a Catalunya. Moltes de les nostres teles són de Sabadell o de Berga, i les llanes Katia són de Castellbell i el Vilar. Això té moltes avantatges, sobretot pel que fa a la qualitat dels nostres productes. Fem país!

Qualitat

A banda dels productes de proximitat, també tenim marques reconegudes d'accesoris com Clover o KnitPro, i teles americanes de dissenyadors com Red Rooster, Robert Kaufman, Michael Miller, Stoff, Benartex, etc. 


CONTACTE

TELF: (+34) 93 792 54 33

C/ de la Font 14, Arenys de Mar, 08350

latroca.arenys@gmail.com