Classe d'iniciació a la costura a màquina

Teniu una màquina de cosir a casa i mai us heu atrevit a tocar-la? Coneixeu algú que cus i després de veure la infinitat de coses que es poden fer vosaltres també voleu aprendre'n?  Us agraden les manualitats i no us podeu resistir als dissenys preciosos de les teles de patchwork? Aquest curs està pensat per vosaltres!

 

El curs de costura a màquina consisteix en un sol dia (un matí o una tarda) durant el qual us ensenyarem a fer servir la màquina i podreu escollir un projecte ràpid i senzill per anar agafant el traç i perdre la por.

 

Podeu fer servir les màquines que tenim a la botiga o bé, si ho preferiu, portar la vostra i aprendre'n directament amb la vostra.

Horaris

Matins de dilluns a divendres de 10 a 13 aprox.

Tardes de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 aprox.

 

La durada de la classe dependrà del progrés de cada alumna, ningú marxarà sense haver après el funcionament bàsic de la màquina i haver realitzat un projecte senzill el material del qual entra amb el preu de la classe.

Preus

El preu de la sessió d'iniciació és de 35€, inclou les 3h de classe i el material necessari per un projecte que us endureu acabat.

 

A partir d'aquí, si voleu seguir cosint us podeu apuntar o bé als nostres monogràfics o bé al curs de patchwork o costura creativa.


CONTACTE

TELF: (+34) 93 792 54 33

C/ de la Font 14, Arenys de Mar, 08350

latroca.arenys@gmail.com