Projecte solidari Noupops

Bon dia noies!

 

Unes quantes trocaires hem decidit quedar divendres vinent (3 de març) a la tarda per fer pops de ganxet. El motiu? Ajudar als nens prematurs.

 

 

La iniciativa "Noupops" ja fa uns anys que està en marxa, i algunes investigacions realitzades a Dinamarca han descobert que els tentacles dels pops de ganxet simulen el cordó umbilical amb el que els nens juguen quan són dins la panxa de la mare, i això els tranquil·litza i fa que se'ls noti un gran canvi tant a nivell de respiració com de batecs del cor.

A aquesta iniciativa ja s'hi han sumat hospitals com l'Hospital General de Catalunya i properament s'hi afegiran Sant Joan de Déu i Vall d'Hebron.

 

És per això que hem decidit posar-hi el nostre granet de sorra i oferir la botiga com a punt de trobada de totes les teixidores que hi volgueu participar.

A més de l'espai, us deixarem ganxets a aquelles que no en tingueu, us donarem una còpia del patró oficial (que s'ha de fer amb fil de cotó 100%) i posarem un grapat de llanes a la vostra disposició, perquè les pogueu combinar amb les que ja teniu i fer les combinacions que més us agradin.

Així doncs, si teniu ganes de donar un cop de mà esteu totes convidades a venir divendres vinent de 5 a 7 a la botiga i posar-vos a teixir amb nosaltres!

 

Si sou unes quantes les que us animeu, ho repetirem altres setmanes perquè ningú es quedi sense poder aportar el seu granet de sorra a aquesta inciativa tant bonica!


Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE

TELF: (+34) 93 792 54 33

C/ de la Font 14, Arenys de Mar, 08350

latroca.arenys@gmail.com